top of page
afbeelding9.png

Kerst...het klinkt misschien nog ver weg

Maar voor je het weet is het weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar! De geschikte periode om je blijk van waardering uit te spreken naar collega’s en relaties.Wij bieden voor zowel bedrijven als particulieren originele kerstpakketten en attenties aan. 

 

Geen kerstpakketten-stress

Heb jij al nagedacht over een origineel kerstgeschenk voor je collega’s, relaties, familie of vrienden? Misschien ben je er al helemaal uit en weet je al precies wat je wilt. Maar mocht je nog niet zo ver zijn en kun je wel wat hulp gebruiken dan denken wij graag met je mee in het creëren van een leuk, persoonlijk geschenk.

Ben je op zoek naar een pakket op maat, een pakket met food items of juist een huiselijk pakket met interieur accessoires, verwenproducten of een combinatie van dit alles, wij kunnen het regelen voor je!

 

Origineel hoeft niet duur te zijn

Een origineel geschenkpakket hoeft niet duur te zijn. Je kunt bij ons al vanaf €19,95 een leuk cadeau pakketje samenstellen. Ben je niet opzoek naar een pakket maar wil je graag met een leuke attentie je waardering uitspreken, ook daarin hebben we genoeg keuze.

 

Inspiratie

Wij zijn altijd op zoek naar leuke en originele producten voor in onze geschenkpakketten. Om je een idee te geven zie je hieronder een aantal foto’s van pakketten die wij eerder hebben mogen samenstellen. Ons aanbod varieert regelmatig, mochten we het pakket niet exact zoals op de onderstaande foto’s kunnen aanbieden (of wil je zelf een variatie aanbrengen) dan gaan we opzoek naar een gelijkwaardig product. Zo stellen we samen met jou het perfecte pakket samen.

 

Heb je wensen op maat of wil je een persoonlijke boodschap verwerken in je cadeau­? We denken graag met je mee.

 

Contact

Ben je enthousiast over onze pakketten en wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via info@kosteninwoning.nl of 06-49746656.

mail4.jpg
mail3.jpg
mail1.jpg
kerst snippers.jpg
plaid pakket.jpg
mail2.jpg
geven is leuker1.jpg
mijn stijlpakket2.jpg
plaid roze pakket.jpg
mokpakket.jpg
geven is leuker 2.jpg
zusss pakket.jpg
bottom of page