top of page
Oud roze quote.jpg
Schermafbeelding 2020-07-09 om 11.28.14.

Hi, leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn webshop, ik zal mij even voorstellen, ik ben Patricia.

Ik ben 4 jaar geleden Kost&Inwoning conceptstore gestart. Een winkel in cadeautjes en woonaccessoires in een oud pandje in Amsterdam Noord, vlak bij de pont naar het Centraal Station.

Ik krijg vaak de vraag waar de naam vandaan komt. Het plan was een concept neer te zetten waar je naast het shoppen van woonaccesoirres (= inwoning) ook even lekker kon relaxen onder het genot van een koffie en wat lekkers (=kost) wat samen dan “Kost&Inwoning” zou maken.

Maar het pandje wat vrij kwam was eigenlijk iets te klein dus de “kost” kwam te vervallen. Omdat ik de naam zo leuk vond en nog steeds vind heb ik deze zo gelaten. Mocht er in de toekomst een groter pand komen dan voeg ik “de kost” er zeker aan toe.

Woon je wat verder weg of wil je vanuit je luie stoel lekker shoppen dan kun je hier terecht! Niet alles staat op de webshop, het zou best kunnen dat je op insta of facebook iets voorbij ziet komen wat je toch graag wilt bestellen, stuur dan even een whatappje dan kijk ik wat ik voor je kan doen!

Veel plezier met het struinen door de webshop, ik hoop dat je wat leuks vindt en mocht je een keer in de buurt van de winkel zijn, stap dan even binnen, leuk!

Groetjes Patricia

K%26I%20logo_edited.jpg
Patricia+Swaan.jpg
bottom of page