top of page

IJsjes voor aan de muur

Vrolijk je interieur op met deze kleurrijke ijsjes voor aan de muur

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen, of misschien heb je er zelf wel al één hangen, ijsjes voor aan de muur. Deze super leuke ijsjes hebben een drip en zijn vaak versierd met confetti of discodip. Je kunt de ijsjes neerleggen ter decoratie of nog leuker, aan de wand hangen. En mocht je nu denken dat ze alleen voor kinderkamers worden gebruikt, niets is minder waar!


IJsjes aan de muur bij @kaatjekraal_home via @lenthe.ice

Jonge onderneemster

De ijsjes worden met de handgemaakt door Lenthe, 11 jaar en al flink aan de weg aan het timmeren als onderneemster. Lenthe is gestart met het maken van ijsjes om geld voor een fiets bij elkaar te sparen, het begon met de verkoop aan familie en bekende maar al snel wilde ook winkels graag de leuke ijsjes van Lenthe verkopen. Zo ook wij, want zeg nou zelf, deze zijn toch te leuk! Inmiddels heeft Lenthe al aardig wat verkooppunten.


IJsjes aan de muur bij @torentje.van.tessa via @lenthe.ice

Materiaal en bevestigen 

De ijsjes worden met de hand gemaakt van composiet en hebben vrolijke pasteltintjes. De ijsjes hebben aan de achterkant een uitsparing zodat je ze met een spijkertje aan de muur kunt bevestigen, wil je liever geen spijker in je muur dan adviseren wij om Nano tape te gebruiken. Kijk even of Nano tape geschikt is voor jouw ondergrond.
Nieuwe levering >>>

Gisteren is er weer een doos vol lekkers geleverd. Begin jij ook spontaan te watertanden bij het zien van deze leuke ijsjes, kijk dan snel op de site, wacht niet te lang want ze gaan snel!


Klik hier voor de ijsjes op de webshop.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page