top of page

"Amsterdam Noord heeft een eigen tegel!"

"Het bruist in Noord"


Amsterdam Noord heeft nu een eigen tegeltje. Het heet 'Het bruist in Noord'. Wij hebben in samenwerking met het Nederlandse 'StoryTiles' een tegel voor Amsterdam Noord mogen ontwerpen. StoryTiles ontwierp eerder al een serie tegels van de mooiste steden, dorpen en plekken in ons land en daar hoort stadsdeel Amsterdam Noord uiteraard 100% tussen! De tegel is exclusief verkrijbaar bij Kost&Inwoning conceptstore.

De tegel vat in een klein verhalend kunstwerkje op hand-gebakken keramiek het karakter en de sfeer van het stadsdeel samen.

Iedere liefhebber van Amsterdam Noord zou er toch eentje in huis moeten hebben hangen?


De tegel is met de hand gebakken in Nederland en is alleen verkrijgbaar bij Kost & Inwoning, van der Pekstraat 120, Amsterdam Noord. De prijs is €27,50.


Over StoryTiles StoryTiles is met haar atelier gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Sinds 2013 ontwerpt oprichter Marga van Oers keramieken tegels met elk een eigen miniatuur verhaal. De tegels zijn handgemaakt en gebakken in eigen land. In het begin startte Van Oers met oud-Hollandse tafereeltjes met een twist gebaseerd op 't Delfts blauw van vroeger. Inmiddels lanceert zij elk half jaar een nieuwe serie tegeltjes, in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen en in samenwerking met andere ontwerpers en musea.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page