top of page

Shoppen in Amsterdam Noord

Bijgewerkt op: 25 nov. 2020

5 tips voor winkel hotspots in Amsterdam Noord


15-10-2019 | 04:38:18 | Lotte van Amstel

Als je op de pont stapt naar de overkant van het IJ kom je in levendige buurt Amsterdam Noord. In deze buurt worden elke dag weer nieuwe huizen en winkels gebouwd, het groeit enorm! In dit bruisende opkomende deel van Amsterdam vind je groene velden, moderne architectuur, festivals, stijlvolle restaurants en ook hippe nieuwe winkels. Een bekende straat in Noord is de Van der Pekstraat. In deze straat is elke woensdag, vrijdag en zaterdag de van der Pekmarkt waar een uitgebreid assortiment aan food en non-food wordt verkocht. Naast deze markt heb je ook ontzettend leuke winkels waar je kan shoppen, BIJONS.Amsterdam heeft ze voor je op een rijtje gezet. 

1. Fashion & Tea Wil jij lunchen en winkelen tegelijk? Ga dan eens kijken bij Fashion & Tea. Je kunt hier heerlijk even uitrusten en een lekker broodje eten onder het genot van een kopje koffie of thee. Op zoek naar een fashionable outfit? Ja, die vind je hier ook in de winkel. Deze outfit kun je ook nog van top tot teen afmaken met de verschillende sieraden, tassen en andere accessoires die te vinden zijn in dit shopparadijs!

2. Kost & Inwoning conceptstore Kan jouw interieur wel een boost gebruiken? Ga dan eens kijken in deze nieuwe woonaccessoires en cadeauwinkel in de Van der Pekstraat. Je kijkt je ogen uit in deze winkel naar alle leuke items die je voor je huis kunt kopen. In deze hippe en kleurrijke winkel vind je gegarandeerd een leuk cadeau en van die te gekke hebbedingetjes!


Kost & Inwoning conceptstore, Van der Pekstraat 120 huis


3. Juwelier Bektas ‘Diamonds are a girl’s best friend’ en dat weet Juwelier Bektas maar al te goed! Je vindt hier een uitgebreide unieke sieraden- en horloge collectie van hoge kwaliteit. Voor elke gelegenheid vind jij hier een schitterend sieraad in verschillende prijsklasse. Ook voor reparaties kun je hier terecht en je kunt zelfs even wachten totdat het klaar is! Ben jij een echte goud liefhebber? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Juwelier Bektas.

4. Pek & Kleren Ken jij deze leuke winkel al? Dat zou kunnen, want er zijn tegenwoordig zelfs twee Pek & Kleren winkels in Amsterdam. Altijd al op zoek naar die ene winkel die dameskleding, herenkleding en woonaccessoires verkoopt? Bij Pek & Kleren ben je aan het juiste adres. Dit kleine warenhuis hangt vol met duurzame dames-en herenkleding. De winkel is licht en open en het interieur is door de twee eigenaren zelf ontworpen! Op deze manier kom je in een relaxte sfeer terecht en dit is toch wat wij shoppers willen!?

5. Browtiful Ben jij na een dagje shoppen ook altijd uitgeteld? Ga dan op het einde van de dag nog even langs Browtiful om te relaxen en te zorgen dat jij er weer op en top uit ziet! Er is hier voor iedereen een behandeling om je goed te laten voelen. Het motto van Browtiful is dan ook ‘be your own kind of beautiful’!



443 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page