top of page

"Wat ruikt het hier lekker!"

Dat is ongeveer de meeste gehoorde opmerking als klanten de winkel binnenlopen. Ik ga je vertellen wat het is en hoe je het kunt gebruiken.


Het zijn de amberblokjes, dat zijn blokjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Deze amberblokjes verspreiden langdurig een heerlijke geur.

Amberblokjes worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun aangename geur en therapeutische eigenschappen. We noemen ze voor het gemak Amberblokjes maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Zo hebben we naast Amber ook Vanille, Sandalwood, Roos, Lavendel, Jasmijn en Fresh cotton.


Je kunt de amberblokjes op verschillende manieren gebruiken:


· Geurverspreider: gebruik het amberblokje als natuurlijke luchtverfrisser voor in huis. Plaats een blokje in een kommetje of zakje en verspreid de geur door de ruimte. Heerlijk in de woonkamer, toilet of in de auto (gebruik dan een katoenenzakje met wat schraapsel)


· Parfumeren van kleding en linnengoed: Doe wat schraapsel in een katoenen zakje en hang het in je kledingkast of la om je kleding en linnengoed een zachte geur te geven.


· Parfum door het over de huid te wrijven zoals Oosterse pelgrims al eeuwenlang doen.


· Strooi een beetje in een kaarsenbrander.Wordt de geur minder sterk dan kun je een laagje afschrapen waardoor de geur sterkte weer optimaal wordt. Hiervoor kun je een klein raspje gebruiken.


Tip: doe wat schaafsel in de stofzuiger en het hele huis krijgt een boost van deze geur.


P.S Vergeet niet een mini raspje mee te bestellen!Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page